Hjem / Mad og Sundhed / Bageglæde hos Valsemøllen

Bageglæde hos Valsemøllen


Søger du inspiration til lækker hjemmebag, er der masser at hente hos https://www.valsemollen.dk/

Der er nok næsten ikke noget bedre end hjemmebag. En søndag morgen med duften af nybagte boller, så starter dagen bare dejligt.

Hos Valsemøllen finder du et bredt udvalg af brød- og kageblandinger. Har du en travl dag med job, børn og fritidsaktiviteter, er det perfekt med brød- og kageblandinger. Det går hurtigt, og resultatet bliver altid godt.

Brød- og kageblandinger

Valsemøllen tilbyder et stort udvalg af brødblandinger. Her er alt lige fra koldthævede brunchboller til lækre italienske Focaccia, pølsehorn og grovkernebrød. Det er nemt at gå til, for der skal kun tilsættes vand, og vupti så har man lækkert hjemmebag. Skal du holde fødselsdag, er der dejlige luftige fødselsdagsboller, og et godt udvalg af lækre kageblandinger, som f.eks. brownie, chokoladetærte, drømmekage og kokostoppe.

Til de kødfrie dage

Udover brød og kageblandinger, producerer Valsemøllen også kødfri fars og hummus-blandinger. Som vegetar eller veganer kan det være tidskrævende at lave aftensmad, og så er det bare smart med disse blandinger.

Opskrifter og inspiration

På Valsemøllens hjemmeside finder du et stort udvalg af lækre opskrifter i forskellig sværhedsgrad, lige til at printe ud og gå i krig med. Så mangler du ideer til aftensmaden, skulle du kigge forbi hjemmesiden. Her er f.eks. mange opskrifter på lækre kager, sunde snacks og dejlige retter til aftensmad. Opskrifterne er delt op i kategorier, så det er nemt at finde frem til en spændende ret man har lyst til at lave til aftensmad, madpakke til ungerne eller en lækker kage til gæster.

Valsemøllen går op i at værne om de traditionelle afgrøder, og det gode gammeldags håndværk, men har også en finger på pulsen i forhold til udvikling og trends.

Se også

Få den helt rette hjælp i dag

Gode behandlingsformer Er det ved at være på tide at finde de helt rette behandlingsformer, …