Hjem / Familie og Børn / Børn elsker krystaller

Børn elsker krystaller

Jeg har altid haft krystaller af en eller anden form i mit hjem, og når jeg siger at børn elsker krystaller, så er det fordi at alle de børn der kommer i mit hjem, de er henne og se og røre ved de krystaller jeg har liggende på et stort fad i stuen. Jeg har også foræret mange krystaller til mine børn og de venner som også interesserer sig for denne energi der kommer fra dem. Jeg selv handler hos annanordica.dk – her kan jeg i ro og mag finde lige det jeg syntes jeg mangler dels til mig selv, mit hjem, eller som en lille gave til en eller anden jeg syntes fortjener det. Når jeg taler om ting til mig selv, så er det for det meste energi armbånd som jeg går efter – og dem har jeg nogle stykker af, så jeg kan skifte, alt efter humøret.

Krystaller og energi armbånd

For mig er det nemt at have en krystal i lommen, derfor har jeg mit store fad med forskellige krystaller liggende, som er købt hos annanordica.dk – her er jeg sikker på at det er ægte krystaller jeg får, og at de er forarbejdet som de skal. Jeg selv renser også mine krystaller så de igen og igen kan bevare den energi som de afgiver – det er noget jeg gør når vi har den hvide fuldmåne, så vaskes alle krystallerne og lægges ud i det fri så de kan kopsuge den måne energi de skal have, så de igen bliver energigivende.