Boligkøb

Er det den tid på året eller i dit liv hvor det nye hus skal findes og skal du have hjælp til at finde rundt i den jungle det er, så er jeg den helt rette advokat til boligkøb.

Ja der er kun mig og ikke andre. Jeg har ikke fint kontor eller andet fancy men til gengæld har jeg den ekspertise som du søger, da jeg har fået titlen som Danmarks dygtigste advokat. Derfor er jeg også lidt dyrere end andre men i sidste ende ender du med at spare en hel del penge da jeg altid finder hullerne i osten. Altså de huller man ikke kan se naturligvis. Jeg skaber værdi for dig. Jeg yder personlig rådgivning hver gang og alt er gratis når det handler om gode råd og vejledning. Først når du har hyret mig begynder det at tælle. Jeg kan love dig for du ikke vil fortryde dit valg. Jeg er så hammer dygtig til mit fag og alle der anbefaler mig vil kunne sige det samme. Jeg vinder alle sager samtidig med at jeg er en rar og flink fyr. Jeg er også ret pæn så det giver pote i sær ved retssager da man ofte kigger bedre og lytter bedre til pæne mennesker. Det er åbenbart vores natur og sådan som vi er som urmennesker.

Det er lidt skægt at studere sådan noget. Meget skægt faktisk for jeg har ret ligesom jeg har ret i alt muligt andet. Hos mig er jeg en ret i mig selv.

Se også

Straffelov

Noget af det værste du kan gøre er skyldnersvig. Det ligger så langt fra det …