Hjem / Mad og Sundhed / Flaskekøleskabe fra Gastro Udstyr

Flaskekøleskabe fra Gastro Udstyr


Mangler din butik eller køkken en flaskekøler kan du prøve at kigge hos Gastro Udstyr. De forhandler professionelt storkøkkenudstyr, og har et godt udvalg af køleskab til flasker, i mange forskellige størrelser og priser.

Kolde drikke på en præsentabel måde

I dag er det almindeligt brugt at man i butikker, pizzarier eller andre steder hvor kunderne selv kan tage, før de betaler, bruger flaskekøler. Derfor er det vigtigt at din flaske køler ser præsentabel ud, og hos Gastro Udstyr er der godt udvalg af pæne og præsentable køleskabe.

Når du skal vælge, hvilken slags køleskab din butik har brug for, skal du beslutte dig for størrelse og udseende. Det skal gerne passe lidt ind i din butik. I et supermarked kan der måske være plads til, og behov for, et stort display køleskab med 3 låger, og i et mindre pizzaria måske et lidt mere enkelt køleskab.

Køleskabe er vigtige i din butik

De fleste kunder holder af at kunne få en kold drik. Køleskabene vil indeholde butikken sædvanlige sortiment, og udover at tilbyde drikkene kolde, vil køleskabene også fungere som et display der viser butikkens indhold frem.

Størrelser og mål

På gastroudstyr.dk kan du se størrelser og mål på alle køleskabene. I specifikationerne kan du læse dig frem til bl.a. mål, vægt, energiklasse, om der er lys i og om der er hjul på. Dernæst er det bare at finde ud af hvilket behov din butik eller køkken har, og hvad der er plads til.

Det familieejede Gastroudstyr har til huse i Kokkedal, og udover et stort udvalg af flaskekølere, forhandler de alt til storkøkkener med speciale i pizzeriaer, fastfood, caféer og restaurationsbranchen.

De tilbyder finansieringsløsning og leasing, og på deres hjemmeside kan du få et overblik over hvad det koster at lease storkøkkenudstyr.

Se også

Find vejen frem til de rette misbrugskonsulenter her

Har man brug for at snakke med misbrugskonsulenter, kan man også gøre det her online. …