Hjem / Sport og friluftsliv / Fliser er det nye

Fliser er det nye

Førhen var det linoleumsgulve. I lang tid var det trægulve. Nu er det altså fliser der tager kegler når de nye hjem bliver bygget og skal sælges. Skal man gøre sit hjem attraktivt er det fliser der skal til og der er ikke rigtig nogen vej udenom. Med mindre man vil kæmpe imod boligmarkedet og boligindretningens fremgang selvfølgelig.

Fliser hører til både inde og ude og de holder til meget. Der kan fås i alle farver, former og størrelser og med alle mulige slags overflader og strukturer. Alle kender det klassiske sorte og hvide ternede gulv i køkkenet og det er da også en mulighed, men det moderne er ikke de forskellige mønstre og blandinger af farver, men at bruge ens fliser til et helt gulv. Sydpå har man længe brugt lyse fliser i hele huset fordi det er køligt og sørger for at huset ikke bliver ulideligt varmt. Det viser også at det kan være praktisk at have fliser. De er også nemme at gøre rene hvis der skulle spildes noget. Det er allerede mere almindeligt at have fliser nogle steder end andre. F. eks. ser man ikke så tit fliser i soverværelset ligesom man ikke rigtig ser gulvtæpper i køkkenet og på badeværelset, men det er fordi det skal gå op for boligejerne at fliser ikke behøver være store, hvide og skinnende rektangler eller små, babyblå kvadrater. Der finder mange forskellige slags og det gælder bare om at kende dem. Det er endda blevet lettere at finde billige fliser.

Som sagt hører fliser både til uden- og indendørs, men det er bare allerede meget kendt udendørs så det er som om budskabet allerede er nået ud. Det er dog stadig værd at nævne de flotte flisebelagte haver. Desuden er det ligeså nemt at finde billige havefliser. Du kan kun imponere dine gæster med fliser i hjemmet.

Du kan finde alle de fliser online du nogensinde kunne få brug for på dkfliser.dk

Se også

Få erhvervet dig et nyt speedbådskørekort her

Står man og skal have fornyet sit speedbådskørekort, er der god mulighed for at få …