Hjem / Hus og have / Middelfart – den grønne vækstkommune

Middelfart – den grønne vækstkommune

Her er hjælp at hente til både køb og salg

I det skønne område tæt ud til Lillebælt og Lillebæltsbroen, hvor bøgen svajer om sommeren, ligger Middelfart. Et område, som mange drømmer om at komme til at bo i. Er man et af disse mennesker, så er der hjælp at hente hos Realmæglerne, der hver dag arbejder med boligsalg i Middelfart. Selv om det er et dejligt område, så kræver det også ekspertise at få fortalt køberne, at nu er der salg af hus i Middelfart. Dette gøres ved gode billeder og en god kommunikation ud til de potentielle boligkøbere. Realmæglerne i Middelfart arbejder også med et kundeønskekartotek, hvilket betyder, at man kan skrives op til at få information, når et ønskehus er til salg. Et salg af hus kan gå hurtigt, hvis der i kundedatabasen netop er en potentiel kunde, der matcher huset. Det er et gode både for købekunderne og for salgskunderne, når en ejendomsmægler har en sådan køberkartotek. Hos Realmæglerne kalder man disse købekunder for Guldkøbere. Som Guldkøber modtager man de helt nye relevante boligemner direkte ind i sin indbakke. Nogle gange får Guldkøberne oven i købet adgang til de nye relevante huse, før disse huse bliver frigivet på markedet. Hurtigere og nemmere kan det ikke være.

Få kunderne til at arbejde med fantasien
Det er dog ikke alle huse, der er lige salgsbare. Huse, der ikke er blevet vedligeholdte i mange år, eller huse, der ligger et dårligt geografisk sted, kan være svære at få afsat. Det kræver en dygtig ejendomsmægler, der kan sætte fantasien i sving ved kunderne. Den første handling er at få kunderne med ud og se huset, hvilke til tider vil kræve aktiv opsøgning. Det næste vil være at få kunderne til at se mulighederne i det gældende hus. Realmæglerne er gode til at sætte fantasien i sving, så der ikke er nogen, der kommer til at stå i hus til halsen.

Få hjælp til at købe
Som udgangspunkt er en ejendomsmægler sælgers mægler, da det er sælger, der betaler salgsomkostningerne. Det kan dog være en god idé at partner op med en mægler, når man går på huskøb. En ejendomsmægler ved, hvor de gode huse til de gode priser ligger. De ved, hvilke faldgrupper der kan være, og desuden kan de hjælpe med at forhandle prisen på det nye hus. Står man som køber uden rådgiver, kan det til tider være som det vilde Vesten.

Se også

Super gode løsninger i dag

Alt til til udekøkken Er det ved at være på tide at finde et super …