Hjem / Liwas / Pift boligen op med nye puder fra Kollund Møbler

Pift boligen op med nye puder fra Kollund Møbler


Trænger stuen, soveværelset eller børneværelset til en lille ansigtsløftning, men er pengene ikke rigtigt til nye møbler, tapeter eller maling, kan mindre også gøre ret så stor en forskel. Puder og anden smart brugskunst, som for eksempel knager, spejle og tæpper i ret væld af størrelser, former, materialer og farver er ikke kun med til at optimere omgivelserne æstetisk, men også brugbare og praktiske. Klik ind på Kollund.dk og se, hvad denne spændende webshop kan tilbyde inden for moderne og klassisk brugskunst og designmøbler.

Udvalget er ikke mindre end imponerende, hvis man ikke vil nøjes med andet end det absolut bedste til hjemmet. Hvorfor også gøre det, når priserne hører til i den fornuftige ende, og sortimentet er både bredt og alsidigt? Her er der ganske enkelt noget for alle, uanset hvilken stil man foretrækker. Inden for puder er der så mange forskellige at vælge imellem, at man nemt finder puder, der er både lækre at se på og behagelige at bruge som fx støtte i ryggen. Her kommer man hele skalaen rundt, og det er derfor nemt at få fingrene i en eller flere puder, der sætter prikken over i’et i forhold til éns boligindretning. Skal gangen eller værelser, køkkenet eller badeværelset peppes op med nye knager, går man heller ikke forgæves i webshoppen.

Lige nu er det enkle og stilrene knager, der præger boligstilen, og udvalget er derfor præget af knager i rene linjer, som passer perfekt til den måde, som vi kan lide i Norden. Less is more – og her får man helt sikkert netop dét, som vil gøre boligen til meget mere, end man drømmer om. Dagligdagen er for mange travl, og det kan derfor være svært at få tid til at tage ud og handle interiør til hjemmet. Hos Kollund Møbler kan man handle døgnet rundt, når man har tid og lyst. Nemt og bekvemt.

Se også

Få den helt rette pris for din bolig

Når man står og skal skaffe sig af med boligen, kan det alt andet lige …