Hjem / Tøj og mode / Pris på hår og makeup til bryllup

Pris på hår og makeup til bryllup

Hvem skal sætte mit hår til bryllup?

Jeg står overfor den største dag i mit liv. Jeg skal giftes med manden i mit liv. Jeg glæder mig helt vildt og de mange forberedelser er allerede godt i gang.

Men jeg har stadig mange opgaver og poster på min to do der skal på plads.

  1. jeg skal vælge en til at sætte mit hår og ligge min makeup
  2. jeg skal finde en der vil synge i kirken (overraskelse til min mand)
  3. jeg skal vælge de rette til at levere maden
  4. jeg skal have bestilt brudebuketten

Det vigtigste for mig på dagen er at jeg tager mig godt ud, at mit hår og makeup bare spiller. Jeg har derfor besluttet at jeg vil have en udefra til at komme og sætte hår og ligge makeup. Men hvad er https://weddii.com hår og makeup bryllup pris? Det er nemlig meget forskelligt fra frisør til frisør, og kan frisøren også klare makeuppen eller skal jeg finde en specielt til dette.

Jeg faldt online over weddii.com som en er hjemmeside der har samlet ALT det man skal bruge til et bryllup. Der er gode guides, der er oversigt over fotografer, guldsmede og meget mere i mit område. Her faldt jeg også over en super oversigt over frisører og makeupartister der bor nær mig. Jeg kunne herefter let tage fat i dem, en af gangen og finde et tilbud og en person der matchede det jeg ønskede. Det måtte nemlig heller ikke stikke helt af ift. den pris jeg ville betale.