Hjem / Hus og have / Renovering af gulvet på en weekend

Renovering af gulvet på en weekend

Få fingrene i de bedste industrigulve

For mange mennesker er et gulv en selvfølgelighed. Det er noget, der ligger der, og som ellers ikke kræver den store tanekvirksomhed. Det er dog en noget naiv indgangsvinkel. Der ligger nemlig mange tanker bag et godt gulv, og et gulv er ikke bare et gulv. Et gulv kan have mange egenskaber, udover at man kan gå på det. Et gulv kan være lydisolerende, det kan gøre gulvvarme muligt, det kan være stærkt mod slidtage eller det kan være et smukt naturligt trægulv. Hos OL Gulve har man specialiseret sig i forskellige kvalitetsgulve siden 2006, hvor Ole og Lars slog sig sammen  og etablerede et gulvfirma med speciale i under- og designgulve. Det har de gjort med stor succes og har siden udvidet firmaet til også at omfatte en kunstofafdeling, der også omfatter fugefri belægninger. Læs mere her.

OL industrigulve

Om man har et lille værksted eller et stort parkeringshus er uden betydning, når det kommer til OL’s industrigulve. Det professionelle gulvfirma hjælper alle typer virksomheder med at lægge professionelle industrigulve, der er selvnivellerende med en tyndpudsafretning med mindst mulig lagtykkelse og høj styrke.. Sådanne gulve har man specielt gavn af, hvis gulvene er udsat for stor slitage hver dag.

Hurtigt ind og hurtigt ud

Når man har en virksomhed, der mere eller mindre er i gang hele tiden, så er det vigtigt at få monteret sit nye gulv hurtigst muligt. Det ved Ole og Lars, og derfor rykker de gerne ud på tidspunkter, hvor kunden holder lukket, f.eks. i weekenden. Da gulvene hærder hurtigt, så kan gulvene tage i brug efter 1-2 dage. Nogle af de kunder, der har foretrukket OL gulve i deres byggeprojekter er Huskompagniet, der installerer OL varmegulve, Charlottenborg Kunsthal, der har fået et designgulv, Hotel SP34, der har fået design- og lydgulve, Fremtidens dagsinstitutioner, der har fået komfortgulve til de nye generationer og meget meget mere. OL Gulve tager deres arbejde og kunder seriøse. Derfor har de ansat flere projektledere, der er specialiserede i hvert deres speciale. På den måde er et gulv ikke bare et gulv, men et gulv med specifikke egenskaber. Er man interesseret i at bese produkterne og møde en sælger, så ligger OL Gulves showroom i Valby, hvor man er velkommen mandag til fredag.

Se også

Udlicitér din rengøring

Fokusér på det vigtige Hvad enten det er i privaten eller i din virksomheden, så …