Hjem / Liwas / Køreskole med topkarakterer

Køreskole med topkarakterer

Kan du huske, da du var barn og så mor og far køre bilen? Var du en af dem, der tænkte på, at når du blev stor, så skulle du selv have kørekort og ud at køre uden mor og far? Mange unge får i dag deres kørekort i 18 års fødselsdagsgave og er meget stolte, når de sætter sig bag rattet for første gang. Det er et tydeligt bevis på, at man er trådt ind i de voksnes rækker.

Hos Hillerød C Køreskole tilbyder de så god en undervisning, at 75% af deres elever søger dem på baggrund af anbefalinger fra deres tidligere elever. De tilbyder en seriøs undervisning og et forløb med tempo, så du hurtigst muligt kan få dit kørekort. De har elever, der kommer for fornyelse af kørekort, og elever, der skal have ny kørekort. Drejer det sig om kørekort fornyelse, så har eleven ofte allerede erfaringer med både teori og kørsel. Dette tager Hillerød C Køreskole selvfølgelig i betragtning, når der planlægges forløb.

Køreskolen underviser både i bil og motorcykel, og der er teoriundervisning mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så der skulle være god mulighed for, at du kan få det til at passe med din kalender. Der vil være både en teoretisk og en praktisk prøve, og de alleryngste kommende bilister vil kunne have deres kørekort i hus, når de fylder 18 år.

Friheden er uendelig

Med et kørekort er der mange muligheder for at komme ud og se i en større omkreds end med DSB. For hvad er der egentlig mellem byerne? Eller tog- og busstationer? De nye bilister skal nu til at orientere sig mod p-pladser, GPS og benzinstationer. Man kan invitere kæresten ud på picnic i det grønne, hente vennerne for at køre til nærmeste storby eller tage på motorcykelræs til Skagen. Med friheden følger der også forpligtelser, og har man sin egen bil skal man til at køre bilen til service, tanke benzin eller diesel og tegne bilforsikringer. Det er dog kun første gang, det kan være en udfordring. Med tiden bliver det ligeså meget vane som at sætte i opvaskemaskinen.

Som yngre bilist kan bilen ofte være et gode, men med alderen og familieforøgelser kan bilen gå hen og blive nødvendig. Nemlig når man selv har børn siddende på bagsædet, der måske også tænker, at når de bliver store, så vil de også køre bil som mor og far.

 

Se også

Find en ferie der virker interessant for dig

Er man ikke just Columbus, når det kommer til at tage ud og opdage verdenen …