Hjem / Computer og IT / Stor erfaring med IT-kurser, certificering og mere

Stor erfaring med IT-kurser, certificering og mere

En bred vifte af kurser

Hos 4D A/S findes der en bred vifte af forskellige kurser. 4D A/S arbejder både med åbne kurser, firmakurser og specialtilrettede kurser. På 4D.dk kan man finde Excel kursus, Photoshop kurser, Word kurser og meget meget mere. photosohp kurser er noget som kan være med til, at udvikle ens evner indenfor behandling af billeder og gøre en præsentation nemmere og flottere ved, at kunne anvende de rigtige redskaber. 4D A/S er Adobe authorised hvilket betyder, at 4D A/S nok har et af landets bedste teams af Adobe instruktører og konsulenter og dette sikre kunderne en garanti for, at det der bliver lært er noget som kan anvendes. På 4D.dk kan man vælge mellem forskellige niveauer indenfor Photoshop kurser og der er også mulighed for, at konsulenter fra 4D A/S kan komme ud til virksomheder og foretage firmakursus hos kunderne.

“Fra en enkel kursist til 1000 brugere, der skal administreres, visiteres og uddannes”

Hos 4D A/S er der mulighed for, at tage kurser som enkelt person men man kan også bestille et firmakursus, som omhandler mange mennesker som skal uddannes indenfor et bestemt område. Det kunne være et Excel kursus for en bestemt afdeling i virksomheden eller Photoshop kurser for en anden afdeling. Hos 4D A/S er der kun fastansatte instruktører, og det sikre dygtige underviserer og konsulenter, som står klar til, at rådgive- hvad enten der er tale om én person eller afklaring for en hel virksomhed.

4D.dk

Hjemmesiden er bygget op således, at man kan klikke på de øverste faner og derefter læse mere om de forskellige ydelser som 4D A/S tilbyder. Under hver fane kan man endvidere til venstre klikke og se hvilke ydelser AD A/S kan hjælpe med. Man kan selvfølgelig få meget ud af selv, at forsøge at lære hvordan man kan anvende de forskellige funktioner der er i f.eks. Excel men dette er meget tidskrævende og derfor kan det hurtigt betale sig, at få professionel hjælp til de mange funktioner som der både er i Excel, Word og Adobe. Derfor kan et Excel kursus være det som virksomheden mangler for, at overkomme nogle økonomiske forhindringer.

Se også

Digitale løsninger der holder

Invester i de rette digitale løsninger nu Er man interesseret i at finde det rette …