Hjem / Sport og friluftsliv / Rejs fra Tyskland og spar en masse penge

Rejs fra Tyskland og spar en masse penge

Spar penge ved at rejse fra Tyskland

Der er ofte mange penge, at sparer på flybilletter hvis man tager bilen ned over grænsen til Hamborg og Rejser fra Tyskland. Hamborg lufthavn er en af de største lufthavne i Tyskland og der er derfor mange valgmuligheder, når det kommer til destinationer rundt omkring i hele verden. Tyskland har altid været kendt for deres billige grænsehandel og det har mange danskere benyttet sig af. Det er nu også gået op for flere og flere danskere, at det også er muligt, at rejse Billigt fra Tyskland når man skal på ferie.

Online booking

Udover at der ofte er mange penge at spare på flybilletten ved, at rejse fra Hamborg så er det også blevet rigtig nemt at booke online. Dette foregår på hamborglufthavn.dk hvor man kan foretage online booking nemt og det hele er på dansk.

Hvorfor er det egentlig billigere at rejse fra Tyskland?

Der er flere gode grunde til, at det er billigere at foretage Rejser fra Tyskland. Begrundelsen bygger på, at Tyskland har flere rejseselskaber og der er mange flere tyskere end danskere og derfor giver det også bedre mængderabatter til tyske rejseselskaber. Derudover ligger den tyske og danske ferie ofte forskudt, hvilket betyder at man som dansker rejser udenfor den tyske højsæson og derfor har mulighed for, at få billetten billigere. Rejser fra Tyskland er derfor blevet mere og mere populært blandt danskerne.

Besparelserne er til at få øje på

Når man Rejser fra Tyskland så er der en tommelfingerregel som siger, at man ofte kan spare op til 25 % på charterrejser ved at rejse fra Tyskland. Det er derfor noget som virkelig kan betyde noget for prisen af biletten, og derfor er det for mange danskere blevet normalt, at kører til Hamborg Lufthavn som er den tætteste på den danske grænse og derfor en oplagt lufthavn, at overveje for alle der bor i Jylland eller på Fyn. Ønsker man derfor, at spare penge på flybilletten i bytte for en lille kører tur ned over grænsen, så kig efter Rejser fra Hamborg

Se også

Praktisk og komforabelt sejlertøj

Når du begiver dig ud på havet, er det vigtigt, at du er iført det …