Hjem / Sport og friluftsliv / Den kolde glæde

Den kolde glæde

Alle nyder sommervejret i større eller mindre grad. Uanset om man synes det er rigelig varmt ved 20 grader eller gerne så den kom op på 30, så kan en kølig is hjælpe på alles hunør. Alle kender lyden af hjemme is bilen, der kommer kørende mens klokkerne ringer og børnene kigger op fra hvad de laver og strækker hals som var de hunde, der hørte en kat. Hjem Is kommer med de gode varer og man kan bare ikke sige at man ikke kan lide dem. Der er så mange varianter at det halve kunne være nok og vi har alle hver vores yndlingsis, nøje sorteret fra resten. Den helt rigtige kombination af soda- eller flødesmag, syltetøj, slikfyld, chokoladeovertræk, tyggegummi, kiks og vaffel og hvad de ellers har fundet på. Bundet sammen på så mange forskellige måder at man kan undrer sig over at de stadig finder på nye Hjemmeis.

Fra klassiske sodavandsis på pind til tyk flødeis mellem kiks. Man ved aldrig hvad folk foretrækker og det er endda så forskelligt at nogle mener at man kan lærer meget om mennesker ved at få dem til at vælge hvilken is de helst ville være og hvorfor. Lidt ligesom dem, der siger man kan se hvem folk er udfra hvilke sko de har på.

Godt nok er der de is der aldrig går af mode. Der er f. eks. Snuretoppen og Isbåden som begge er kommet for at blive. Vi har allerede smagt dem og ved at børnene uden tvivl elsker den ene, som gemmer på et tyggegummi i bunden, og elsker den anden, som har både syltetøj og chokolade og kræver lidt mere koncentration at spise pga. den atypiske opbygning. Selvom det jo faktisk hedder Hjem Is og selv kommer med bilen når det er sommer og ellers er til at finde i super markedet er det nu også blevet muligt at købe dem hjemmefra hvis man går ind på hjem-is.dk. Derinde kan man bestille alle slags is og få dem bragt til døren, som Hjem is bilen ellers gør, bare på det rigtige tilspunkt.

Se også

Praktisk og komforabelt sejlertøj

Når du begiver dig ud på havet, er det vigtigt, at du er iført det …