Hjem / Service og økonomi / Ejendomskreditlån til selvstændige

Ejendomskreditlån til selvstændige

Det at være selvstændig kan godt af og til være en udfordring – og jeg tror at mange kan nikke genkendende til, at de sidste par år med Corona har været en af de større økonomiske udfordringer for mange selvstændige. Jeg undersøgte markedet, da jeg kom i penge bekneb i forhold til min forretning. Jeg havde heldigvis friværdi i min ejendom, så jeg kunne låne det de kaldte et tillægslån. Det betød for mig at renten var på 6,5% fordi den lå i en storby. Der er selvfølgelig forskel på og en erhvervsejendom som min forretning ligger på gågaden i København eller på gågaden i Maribo – der er nok højst sandsynlighed for at den forretning der lå på strøget i København var mest værd.

Ejendomskreditlaan.dk hjælper hvor banken hopper fra

Ved at man får lavet et Ejendomskreditlån, får lånegiver pant i ens ejendom for det beløb, som man låner. Det var mit held, for min friværdi gav mig lige nok plads til at jeg kunne låne det jeg stod og manglede i forhold til min forretning. Jeg fik en super og god personlig rådgivning, den mand jeg talte med, forstod min situation, og gjorde alt for at hjælpe mig, og for at jeg kunne få et hurtig og nemt gennemskueligt Ejendomskreditlån. Jeg fik forklaret hvad jeg skulle gøre i forbindelse med min låneansøgning, og det fik jeg så gjort. Efterfølgende fik jeg et rigtig godt lånetilbud, som gjorde at jeg kunne beholde min forretning. Jeg er dybt taknemmelig over den hjælp jeg fik.

Se også

Reklameskilte

Reklameskilte Man kan ikke komme uden om, at vi lever i en digital tid, hvor …