Hjem / Sport og friluftsliv / Gem overskydende el fra solceller tesla powerwall

Gem overskydende el fra solceller tesla powerwall

Gem overskydende el fra solceller tesla powerwall

Det lyder måske som en lidt længere og lidt indviklet overskrift. Men efter at have følgende artikel, giver den forhåbentligt noget bedre mening. Når man har solceller på sit tag, på marken, eller hvor man nu har kunnet finde plads til dem, så laver de elektricitet når solen skinner på dem. Eller rettere sagt de omdanner sol lysets energi til elektrisk energi.

Det er en rigtig god måde at gøre det på, men der er det problem at man ofte laver mere elektricitet end man selv bruger. Det betyder at som det er nu, så sælger man sin elektricitet videre. Der er dog også den mulighed at man kan søge om penge fra solcellepulje 2016, pulje 2016. Hvis man ønsker at søge penge fra solcellepulje 2016 skal man gøre det inden 31. maj, hvor KlimaEnergi’s solcellepulje lukker.

Der er imidlertid en anden løsning på vej. Den kommer fra producenten bag de yderst lækre el-sports biler, Tesla. Tesla arbejder med hvordan man kan gemme på den elektriske energi som man ikke bruger, efter den er blevet dannet i solcellerne. Til det er de kommet frem med noget de kalder solceller tesla powerwall. Dette gør ud på at man som navnet antyder det, har et batteri siddende på væggen af huset.

Når så solen skinner og solceller omdanner en masser lys energi til elektrisk energi, så bliver al den overskydende energi lagret i batteriet. På den måde kan man, når solen så ikke længere skinner og der ikke bliver dannet elektrisk energi i solcellerne, bruge sit væg batteri til at levere den elektricitet man skal bruge for at holde huset kørende. Det vil altså sige med solceller tesla powerwall får man mulighed for at udnytte al den elektriske energi man får lavet i sine solceller, og på den måde kommer man til at spare en del flere penge på el-regning.

Se også

Praktisk og komforabelt sejlertøj

Når du begiver dig ud på havet, er det vigtigt, at du er iført det …