Hjem / Liwas / Kom til et fedt ocr løb

Kom til et fedt ocr løb

Hvis du godt kan lide masser af udfordring, og du heller ikke har noget imod at blive virkelig beskidt, eller måske få en hudafskrabning eller to. Så vil du helt sikkert også synes om det ocr løb, som du har muligheden for at komme med til her. For der er en grund til, at man kalder nordic race warrior for et af de hårdeste ocr løb, der findes. Det kan virkelig udfordre dig på flere punkter, og så er det samtidig muligt at deltage alene, eller sammen med andre.

Forhindringer af mange slags

Når man skal på sådan en rute til ocr løb, så er den udstyret med en masse forhindringer, hvor man kan teste sig selv af. Det er hårdt, og det kommer helt sikkert også til at være udfordrende for en. Men det vil også være den fedeste følelse, når man så er kommet igennem. Så det skylder man helt sikkert sig selv at prøve.

Læs mere her om, hvordan du melder dig til

Hvis du allerede har hørt om nordic race warrior, og du måske godt kunne tænke dig at deltage. Så kan du bruge linket her i denne artikel, og så læse meget mere omkring, hvordan du tilmelder dig. Det skulle gerne være nemt at gøre fra selve hjemmesiden. Hvor du altså også kan se mere omkring den bane, som du kommer til at løbe på. Der er ikke nogen tvivl om, at du står over for en virkelig fed oplevelse.

Gør det alene eller sammen med andre

Man kan vælge at deltage i nordic race warrior alene. Eller man kan gøre det sammen med andre. Det kan være venner, familie eller måske kollegaer. Der er mange muligheder. Det vigtigste er bare, at man er klar på at have en sjov eftermiddag sammen, hvor man virkelig kommer til at udfordre sig selv og hinanden. Men der er også en specielt fed følelse ved, at gennemføre sammen med andre, som man stiller op i hold sammen med.

Se også

Stort udvalg af flotte kjoler til festlige arrangementer her

kjoler er noget man kan tage på til mere eller mindre enhver lejlighed i dag. …