Hjem / Biler og sjov / Pust nyt liv i bilen med lækre alufælge

Pust nyt liv i bilen med lækre alufælge

Forkæl bilen med nye lækre alufælge

Sommerdækkene er sæt på bilen, solen skinner, temperaturen siger over 20 grader. Det hele spiller bare, bare ikke lige de gamle beskidte fælge der sidder på bilen. Hos https://wheelworld.dk/ kan du se et stort, godt, billigt og lækkert udvalg af blandt andet alufælge.

Så er det ikke ved at være på tide at der også bliver kræset lidt om den trofaste ganger, der altid formår at for dig fra A til B, og så lige til tiden. Den klager aldrig over de gloser der ind i mellem bliver slynget ud i dens nærvær. Den er der for dig hver eneste dag. Så forkæl den med lidt smykker i form af nye alufælge. Og det er ligesom med andre smykker. Der skal gerne flere forskellige slags til. Man har jo ikke lyst til at gå med de samme smykker altid. Så der skal måske mere end et par nye fælge til. Og hos https://wheelworld.dk/ har de priser der gør det muligt at give bilen mere end et par nye fælge.

Hvorfor alufælge?

Med alufælge slipper man for at køre rundt med en kedelig stålfælge, der ikke ser særligt smart ud. Derudover slipper man også for at sætte kapsel på hjulet, hvilket nok er endnu mere kedeligt end at køre med bare stålfælge. Derudover har det også den fordel at når man kører med alufælge, så har man en mere åben fælge, hvilket betyder, at når bilen skal vaskes, er det meget nemmere at komme helt ind i krogene af fælgen/hjulet. På den måde er det altså nemmere at holde sin bil ren og godt kørende.

Ligeledes er der også nogle der mener at den åbne fælge giver mere luft ind til bremseskiverne, hvilket eventuelt kan hjælpe med at køle lidt. Der er dog også lidt ulemper ved at køre med alufælge. Nogle mener at man mister noget komfort ved at køre med alufælge. Om der er fordi man bliver grebet af stemning og køre lige en smule vildere end normalt, eller om det er noget hold i det, det er vist op til den enkelte at bedømme.

Se også

Penge i stedet for skrot

Når man har en skrotbil kan nogle godt være lidt forvirret når det kommer til …