Hjem / Boligindretning / Unikke spiseborde

Unikke spiseborde

Jeg tænker at der står et spisebord i en eller anden afskygning i et hvert hjem – det behøver ikke at være et stort spisebord, for det kan også bare være et udtræksspisebord der hænger på væggen og som er til 2-3 personer. Spiseborde findes både i rund, firkantet, rektangulært og ovalt, og i alle mulige materialer. Nu er jeg mest til et rundt spisebord, og det er jeg fordi at der mange gange kan sidde flere mennesker omkring et rundt spisebord, og så optager det mindre plads, og man har ikke diverse ben under bordet at forholde sig til, når man sidder og gerne vil nyde en god middag.
Der findes et hav af forskellige spiseborde på https://kollund.dk/dk/moebler/borde/spiseborde/ og det var da også her at vi fandt vores spisebord med udtræk, og ja, runde borde kan også fås med udtræk – vi har endda 2 plader til vores runde spisebord, og det gør at vi kan have mange gæster til spisning, og alle sidder godt uden generende bordben.
Nu står vores spisebord også i en spisestue, men hvis man nu kun har pladsen til et spisebord i sit køkken, er det jo også helt andre spiseborde man skal have fat i – men om det så er et spisebord til et køkken, spisestue eller til et køkken stue rum, så findes det hos kollund.dk.

Et enkelt og let spisebord som det der er vist på billedet, er det vi har i vores sommerhus, her er godt nok ikke lige udtræk til, men det fungerer som det skal, og vi er aldrig så mange mennesker i sommerhuset på en gang. Det er af en ganske god kvalitet, og så er det nemt at vedligeholde, og det skal det også være til sommerhuset, da det ikke lige er det vi gider at bruge vores fritid på. Det skal være nemt at holde, det skal være praktisk, og så skal det se pænt ud.
En af mine veninder har et spisebord med glasplade, og selvom det er rigtig flot at se på, så ser man også den mindste lille finger der er sat.

Se også

Alt indenfor markiser og gardiner

Find et forrygende udvalg indenfor markiser Er det ved at være på tide at finde …