Hjem / Liwas / Alt til kontoret

Alt til kontoret

Hos redoffice finder man alt til kontormiljøet, uanset om det er til hjemmekontoret, eller om det er til erhvervskontoret. Udover de gængse varer man forbinder med, hvad man finder på et kontor, som for eksempel kuglepenne, papirer, blækpatroner og kontormøbler, ja så finder man også andre ting, der kan bruges både derhjemme og på arbejdspladsen. Disse ting tæller for eksempel toiletpapir, rengøringsartikler herunder rengøringsmidler såvel som mopper, klude og spande.

Man kan nemt og hurtigt browse rundt på hjemmesiden, hvor det hele er lavet ud fra en logisk og fin opdeling alt efter den kategori, man skal bruge ting fra. Bestiller man via hjemmesiden, er leveringstiden ret kort, nemlig mellem 1 og 3 hverdage. Ydermere kører der lige nu både en konkurrence, hvor man kan vinde en iPhone (!), og der er også en kampagne, hvor man, hvis man bestiller sæbe eller hånddesinficering, får en gratis dispenser med. Det er ret gode tilbud, som man ikke bør lade sig gå glip af, hvis man alligevel skal ind og købe ind til hjemmekontoret eller arbejdspladsen.

Redoffice Scan Office er, uden at overdrive, det største kontorsupermarked af sin slags i hele Danmark. Varesortimentet tæller over 20.000 varer, så der burde være en god chance for at finde lige netop det produkt, eller den vare, man står og mangler. Uanset om man handler via webshoppen, eller om man besøger en af de fysiske butikker landet over, kan man være sikker på at få en kompentet og serviceminded betjening. Redoffice Scan Officehar mere en 100 års erfaring i sin branche, og dermed kan man også roligt tage kontakt, hvis man har spørgsmål eller ønsker i forhold til sortimentet. Kvaliteten er høj, men priserne er ikke høje. Derfor bør man ikke snyde sig selv for at tage et kig på det flotte sortiment, når man skal købe ind næste gang.

Se også

Find en ferie der virker interessant for dig

Er man ikke just Columbus, når det kommer til at tage ud og opdage verdenen …