Hjem / Hus og have / Kitchenbutler hjælper med finansiering af køkken

Kitchenbutler hjælper med finansiering af køkken

Jeg fik købt en gammel lejlighed, alt var perfekt, på nær køkkenet – men her kunne jeg jo så få netop det køkken som jeg gerne ville have, og da jeg fik min lejlighed billigere på grund af det gamle køkken, så var der jo også penge til at få et nyt køkken ind. Nu er det bare sådan, at det ikke altid er så nemt lige at anslå hvad et nyt køkken koster – så det blev selvfølgelig noget dyrere end jeg lige havde forventet – ikke at det skyldes at køkkenelementerne var dyre, tværtimod, priserne hos kitchenbutler.dk var bestemt meget rimelige – det var mere mig der ikke kunne begrænse mig, da jeg først var kommet i gang. Der var simpelthen så mange muligheder for mig, og da jeg stod og skulle vælge diverse ting – tog det bare om sig.

Kitchenbutler.dk hjalp mig med finansieringen

Jeg fik den geniale ide, at køkkenelementerne skulle gå ind i spisestuen, for på den måde fik jeg meget mere skabsplads, og tallerkener og glas var så lige ved siden af spisebordet – og med glas låger med spot, så blev det også en form for pynte genstand i spisestuen med hyggebelysning. Jeg valgte hvide elementer, og de der skuffer der lukker langsomt. Samtidig hjalp Kitchenbutler mig med at lave den bordplade der skulle gå rundt om hjørnet fra spisestue og i hele køkkenet. Jeg var mega glad for at have kitchenbutler.dk ind over mit projekt, og at de hjalp mig med at få det finansieret, min drøm gik i opfyldelse.

Se også

Markiser: Funktion, Stil og Praktisk Brug

Markiser er en populær løsning til at give skygge og beskyttelse mod sollys på alt …